sábado, 6 de octubre de 2012

2006 Domaine Guy Roulot Meursault Les Meix Chavaux (France, Burgundy, Côte de Beaune, Meursault) 03/10/2012

With Mario , tavern Laredo, Madrid. Always a pleasure to share nice time with a wine enthusiast like him. Assertive owner Miguel talk was very interesting also.
Spectacular round of anchovies, shellfish and best brassed yummy tuna in earth, all for dinner.
Medium pale hay colour for a complex nose of bread wheat, found of butter ... Btw , did you ever try black ants? Then you know what's that incredible smell.
Still a young acidic palate yet delicious and balanced. Long seconds of pure enjoyment.
About this 2006 vintage, what more can I say? It's brilliant now, directly to tour brain, always open, giving so much pleasure....
My sort of wine.



Con Mario en la Taberna Laredo, calle Castelo en Madrid.
Siempre un placer compartir un buen rato con un entusiasta como el. Fue muy interesante la charla con Miguel el asertivo dueño.
Para cenar, una espectacular ronda de anchoas, navajas a la plancha y el mejor morro de delicioso atún de todo el planeta.
Color suave a heno para una nariz compleja con trigo rico, fondo de mantequilla... por cierto, ¿has probado alguna vez las hormigas negras? Entonces sabes lo que es ese increíble olor.
Todavía joven y ácida en boca pero a su vez deliciosa y equilibrada.
Acerca de la añada del 2006, ¿qué más puedo añadir? Brillante ahora, directa a tus sentidos, siempre abierta, dando placer inmediato... La clase de vino que me gusta

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