Why people can not wait five years for these bottles? Sincerely I do not understand that hurry. In my experience, a Chilean wine is ready after that period. Same for Argentinian and Uruguayan. If you wanna try before of that, many bottles are almost undrinkable.
Profound granet colour. According with my nose white pepper, cherry coke, sweet locust-bean. Rich.
Palate showed some coffee with a sweet aftertaste.
This is more than a monolitic wine. Perhaps it was cause this extraordinary 2007 vintage. Recommended but NOW.
Matched with a Scottish game soup.
¿Por qué la gente no puede esperar cinco años para beber estas botellas? Sinceramente no entiendo esas prisas. En mi experiencia, un vino chileno está listo en ese tiempo. Los argentinos y uruguayos lo mismo. Si lo intentas antes muchos son inbebibles.
Color granate profundo. Según mi nariz pimienta blanca, cola de cereza, algarroba dulce. Abundante.
La boca mostró algo de café con un postgusto dulce.
Es más que un vino monolítico, quizá por esta añada extraordinaria del 2007. Recomendada pero ahora.
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