Restaurant García de la Navarra, Montalban Street, Madrid.
Having lunch with Mario, four courses including anchovies with tomato in virgin olive oil, stemmed shellfish, beans with langoustines and some Spanish stew.
Quite enthusiastic and wine lover staff for a small place, again some anchovies factor.
Served by the glass twice as aperitif before Emilio Rojo 08 and Col d'Orcia 98. Extremely dry, Short for a Manzanilla style. Excepting for that salty factor, taste like a Fino for sure.
Restaurant García de la Navarra, Montalban Street, Madrid.
Having lunch with Mario, four courses including anchovies with tomato in virgin olive oil, stemmed shellfish, beans with langoustines and some Spanish stew.
Quite enthusiastic and wine lover staff for a small place, again some anchovies factor.
Served by the glass twice as aperitif before Emilio Rojo 08 and Col d'Orcia 98. Extremely dry, Short for a Manzanilla style. Excepting for that salty factor, taste like a Fino for sure.
Restaurante García de la Navarra, calle Montalbán de Madrid.
Comida de cuatro platos con Mario, incluyendo anchoas con tomate en aceite de oliva virgen, berberechos al vapor, judías con langostinos y carrillada.
Dos vasos servidos como aperitivo antes del Emilio Rojo 08 y del Coll d'Orcia 98. Extremadamente seca. Corta para ser una Manzanilla. Sino fuera por ese regusto salino, sabe mas bien como un Fino. Ole!
Restaurante García de la Navarra, calle Montalbán de Madrid.
Comida de cuatro platos con Mario, incluyendo anchoas con tomate en aceite de oliva virgen, berberechos al vapor, judías con langostinos y carrillada.
Dos vasos servidos como aperitivo antes del Emilio Rojo 08 y del Coll d'Orcia 98. Extremadamente seca. Corta para ser una Manzanilla. Sino fuera por ese regusto salino, sabe mas bien como un Fino. Ole!
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