After Manzanilla Papirusa NV and Emilio Rojo 98.
From magnum. Still a dark wine.
On the nose pure coffee bean at first developing to Chinese ink and, with more time, milky chocolate or Scottish toffee.
Little woody. Meaty. Smoky. Heady aromas.
Palate showed that vintage, short and reticent yet delicious with air.
With acidity and tannins to run many more years bit do not expect something better, afraid.
Very good but it can't match 97 memories. Where was that charm? Where that sweet factor? Little four-squared.
Después de la Manzanilla y el Emilio Rojo 08.
De un magnum y todavía de color oscuro.
En nariz pura pepita de café al principio evolucionando hacia tinta china y, con tiempo, chocolate con leche o dulces escoceses.
Un poco amaderada. Cárnica. Ahumada. Aromas embriagadores.
Con acidez y taninos suficientes para aguantar muchos años pero me temo que no está dando lo mejor ahora.
En boca muestra la añada, corta y reticente aun deliciosa con aire.
Muy buena pero no es rival para mis recuerdos del 97. ¿Dónde quedó ese encanto, ese toque dulce? Un poco cuadriculada.
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