domingo, 12 de agosto de 2012

2009 Pierre Morey Pinot Noir Bourgogne (France, Burgundy, Bourgogne) 11/08/2012

First of all, this bottle was really intense and rustic.
Too young and alcoholic indeed. Clearly needs to lay down or a generous time in a decanter.
Cherry colour with violet rims. Lots of depth. Some signs of elegance.
Smoky, some medicinal elements, earth, venison and cherries on the nose.
Quite delicious on the palate. Good grip. Best pal for a Caesar salad and gnochis stuffed with goat cheese and amatriciana sauce for the main course at the restaurant of Melia Hotel (former Hilton) in Valencia.


Lo primero de todo decir que esta botella era realmente intensa y rústica.
Demasiado joven y alcohólica sin duda. Claramente necesita ser tumbada o un generoso tiempo en el decantador.
Color cereza con bordes violetas.
En nariz se mostró ahumada, con elementos medicinales, tierra, venado y cerezas. Un montón de profundidad. Signis de elegancia.
Bien delicioso en boca. Buen agarre. El mejor colega para una ensalada cesar y unos gnochis rellenos de queso de cabra con salsa amatriciana para una cena del restaurante del Meliá (antiguo Hilton) en Valencia

No hay comentarios:

Publicar un comentario