lunes, 24 de octubre de 2011

Asamblea ASAJA Albacete, 21/10/2011

To be a Saving Banking assistant for rural cooperatives has some side tasks like this.



Nice team, well coordinated always is the key for success.





Anyway, after a well done job, it is time for relax enjoying a good meal and fine wines from our Cooperatives.



Asaja business lunch at Beatriz Hotel, Albacete. Pure Verdejo on the nose (sap, lemon,...) but very timid after all, without any complexity . Maybe one single year is to go so far for this bottle. Typically DYA then.Very good efford for a Cooperative society anyway.




Comida de negocios de Asaja en el Hotel Beatriz de Albacete. Puro Verdejo en nariz (sabia, limón,...) pero muy tímido despues de todo, sin complejidas alguna. Puede que un solo año sea demasiado para esta botella. Típico ""bebe lo antes posible". De todas formas muy buen esfuerzo para una sociedad cooperativa.


Asaja business lunch at Beatriz Hotel, Albacete. This wine was been rated 90 by RP Jr. (Miller). Some of these critics love Monastrell (last studies are saying this not French Mouvedre, take care) because its powerful energy and its aromatic potential.
Welll, that is just theory. This particular bottle showed some of those caractheristics but very shy. Better nose than palate anyway. Granet colour for a good but not an outstanding wine.Very good efford for a Cooperative society.


Comida de negocios de Asaja en el Hotel Beatriz de Albacete. Este vino había sido puntuado por RP Jr. (Miller). Algunos de estos críticos aman a la Monastrell (los últimos estudios deicen que no es la francesa Mouvedre, ten cuidado) por su energiapoderosa y su potencial aromático.
Bueno, eso es solo teoría. Esta botella mostró alguna de esas características pero muy timidamente. De todas formas mejor nariz que paladar. Color grana para un vino bueno pero no fuera de lo común. Muy buen producto para una sociedad cooperativa. 

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